Liity kannattajajäseneksi

Haluamme keskittyä kutsumukseemme olla etsimässä niitä ihmisiä, jotka eivät syyllisyyden, häpeän ja elämän kolhiintumisen jälkeen pysty astumaan seurakuntien ja järjestöjen tilojen kynnysten yli. Kerromme Jeesuksen ehdottomasta armosta ja rakkaudesta, joka nostaa syvimmästä suosta kenet tahansa.

Emme halua kilpailla muiden järjestöjen ja seurakuntien kanssa, vaan haluamme tuoda löytämiämme ihmisiä niiden yhteyteen ja avun luo.

Jos koet työmme merkitykselliseksi ja haluaisit olla sitä tukemassa, liity kannattajajäseneksemme. Kannattajajäsenenä saat kuukausittain kuulumiskirjeemme ja tietoja tulevista tapahtumista. Lue lisää mikä, mitä, miksi ja keitä olemme

Vahvistetut jäsenmaksut 2023: Kannnattajajäsenen vuosimaksu on 25€, 50€ tai 100€ oman valintasi mukaan. Yhdistyksen syyskokous vahvistaa vuosittain jäsenmaksujen suuruudet. Jäsenmaksusta lähetetään sinulle erillinen lasku.